Kopie 98 A4173 Hdr
Kopie 98 A4173 Hdr
Foto Cafeine

Foto Cafeine

" Harmonie ontstaat wanneer de verschillende aspecten van een woning met elkaar in verbinding staan. Met een team van vier interieurarchitecten richt Classo ruimtes in waar esthetiek, meubilair en kunst vervlochten worden tot een gebalanceerd geheel." - Imagicasa Lente editie 2023

Foto Cafeine

Foto Cafeine

98 A4143 Hdr

Bij deze nieuwbouwwoning in Sint-Martens-Latem stond Classo in voor zowel het binnen- als buitenmeubilair en de aankleding waarbij ook de verlichting, kunst en decoratie zorgvuldig uitgekozen werd.

De bewoners, een jong gezin met twee kinderen deden voor de derde keer beroep op het advies van Classo. Eerder werden de vorige woning en de kantoren al onder handen genomen.

"Een relatie gemarkeerd door sterk vertrouwen en een grote klik zijn dan ook blijvend bewijs van de meerwaarde die ze voor hun klanten betekenen. Daarnaast gaven de mensen aan een grote appreciatie te hebben voor hun manier van luisteren, de tijd die ze nemen en de bekwaamheid waarmee ze met richtlijnen omgaan." - Imagicasa Lente editie 2023

Foto Cafeine

Foto Cafeine

98 A4146 Hdr

Een belangrijk uitgaanspunt voor dit project was het idee van evenwicht. Het los-meubilair vult het maatwerk perfect aan en omgekeerd. Er werd gekozen voor organische, zachte afgeronde vormen die een mooi tegenwicht bieden tegen het doorgaans strakke maatwerk.

Het bureau, de salontafel en bijzettafel van Bieke Casteleyn zijn daar een perfect voorbeeld van.

Ook de Connery sofa in de living voldoet met z'n strakke belijning in combinatie met de gebogen tafeltjes en zachte zit- en rugkussens aan dit concept. Een knappe en veelzijdige sofa uit de collectie van Minotti.

Foto Cafeine

Foto Cafeine

98 A4191 Hdr

In de keuken werd gekozen voor een echte designklassieker - de Wire chair van Charles & Ray Eames.
De Wire chair is niet het enige ontwerp van dit iconische designersduo die in deze woning staat. Zo pronkt de loungechair van Eames niet alleen in de living maar ook in het bureau. Verder is de Soft Pad bureaustoel met z'n zachte zitcomfort en luxueuze uitstraling een mooie aanvulling in het gezellige home-office.

Foto Cafeine

Foto Cafeine

98 A4203 Hdr

In de eetplaats werd gekozen voor rijke materialen zoals natuursteen, naturel leder, messing, ...
De strakke Molteni tafel in Sahara Noir marmer werd gecombineerd met de Caratos van Maxalto - een afgeronde armstoel in karamelkleurig leder.

Sprekende verlichtingsarmaturen mochten uiteraard in deze totaalinrichting niet ontbreken. Boven de eettafel hangt de Avalon pendel van CTO-lighting. Een uniek armatuur uit messing en albast.
Ook in de living en het bureau werd gewerkt met verlichting van CTO-lighting.

Foto Cafeine

Foto Cafeine

Foto Cafeine

Foto Cafeine

Foto Cafeine

Foto Cafeine

hdr

Classo koos bewust om materialen, kleuren en vormen doorheen deze woning te herhalen.
Dit zorgt voor harmonie en rust - kortom een aangename beleving voor de bewoners.

Naast de beleving binnenshuis was ook de buitenbeleving zeer belangrijk.
De outdoor lounge fauteuils en outdoor eetplaats van B&B Italia geven de bewoners de mogelijkheid om comfortabel van hun tuin te kunnen genieten. Knap tuinmeubilair van Italiaanse hand.

Foto German Bourgeat

Foto German Bourgeat

Foto German Bourgeat

Foto German Bourgeat

Meer info?
info@classo.be

(Foto's: Cafeine & Studio Bourgeat)