De Walrus tuinsofa, de weerbestendige sofa
Compacte picknicktafel voor kleine stadstuinen of terassen

Bistroo

Bij deze praktische en compacte tuinset zit u niet tegenover elkaar maar naast elkaar. Dankzij het doordacht design en bijpassende accessoires kan u de Bistroo uitbreiden met optionele dienbladen. De eettafelset is weerbestendig en gemakkelijk stapelbaar kortom de ideale oplossing voor kleine buitenruimtes.

Nieuw - ontdek de mogelijkheden van de Sensu parasol bij Classo
Ronde Pantagruel en Gargantua picnicktafel (met lazy suzan)

Pantagruel & Gargantua

De Gargantua is een ingenieuze buitentafel met verstelbare zitbanken zodat jong en oud op gelijke hoogte kunnen plaatsnemen.

De Pantagruel tafel, een verfijnde ronde picknicktafel in gelakt aluminium, voorzien van een centraal draaiplateau.

Combineer uw picknicktafel met een Inumbra- of Inumbrina-parasol.

Extremis: tuintafels, stoelen, terassmeubelen en picnicktafels van Belgische bodem
De Sol+Luna ligstoel kan je 's avonds omtoveren tot een comfortabele tuinsofa
Ontdek de Hopper picnicktafel van Extremis in onze showroom

Hopper picnic

Hopper picnic – een award-winnend designicoon ontworpen door Dirk Wynants.
De Hopper biedt u een functionele picknicktafel door zijn dubbele functie – draai u om en gebruik het tafelblad als rugsteun.
Dankzij de lage instapzones kan u gemakkelijk aanschuiven zonder uw tafelgenoten te storen.

Nieuw in collectie: de Hopper picnic AA, de ‘All Aluminium’ versie die elke binnen- of buitenruimte een architecturale toets geeft.

Picnik, een moderne picknicktafel met banken voor kleine buitenruimtes

Picnik

Een bijzonder onderhoudsvriendelijke tuintafel voor binnen en buiten vervaardigd uit geplooid en gepoedercoated aluminium.
Een sober ontwerp door Dirk Wynants en Xavier Lust.

De Sticks van Extremis zijn de ideale ruimteverdeler, voor binnen- en buitengebruik

Inspirerend Belgisch outdoor meubilair

Tools for togetherness, zo omschrijft oprichter en hoofddesigner Dirk Wijnants het unieke buitenmeubilair van Extremis. Deze inspirerende meubels verheffen elke buitenruimte tot een volwaardige leefruimte waarin u kunt herademen na een drukke dag.

Extremis creëert modulaire meubels in hoogwaardige materialen van hout en metaal die u een leven lang kunt koesteren - als middelpunt van prachtige herinneringen en onvergetelijke ervaringen - om ze daarna door te geven aan de volgende generatie.

Gargantua & Hopper: iconische ontwerpen

Extremis ontstond in 1994 toen Dirk Wynants zijn eerste ingenieuze buitentafel ontwierp: de Gargantua, de originele tool for togetherness. Nu nog is dit tijdloze iconische ontwerp het meest populaire buitenmeubel van Extremis.

Samen met collega-ontwerper Arnold Merckx creëerde Dirk Wynants rond de Gargantua een volledig en duurzaam tuinassortiment: Extempore. Sinds 1995 verleiden de pure architecturale schoonheid, comfort en eenvoud van deze collectie overal ter wereld fans van Belgisch design.

De jaren daarna volgden de Picnic - een picknicktafel in fraai geplooid aluminium - en de Hopper, waarvoor Dirk Wynants inspiratie vond op een bierfestival. Het resultaat: een toegankelijke picknicktafel voor iedereen.

Ook de Walrus veroverde een plek op de markt als meest weersbestendige en comfortabele loungeset ooit gemaakt. En met Virus en Bistroo sloeg Extremis een nieuwe weg in, vanuit de vaststelling dat mensen steeds kleiner gaan wonen.

Duurzaamheid en schoonheid

Extremis kiest voor degelijke materialen, bestand tegen alle weersomstandigheden. De natuurlijke patine van hout en metaal zorgt voor een authentiek uiterlijk. Dirk Wynants creëert meubelen die de tand des tijds doorstaan zonder een grote ecologische voetafdruk na te laten.

Alle ontwerpen van Extremis zijn nuttig, duurzaam en mooi. Ze brengen mensen samen, laten hen ontspannen en brengen hen dichter bij de natuur. Nu en later.

Ontdek de collectie van Extremis bij Classo Lochristi, nabij Gent.