Rome design sofa van Flexform.
Speelse zetelopstelling met Groundpiece sofa van Flexform
Feel Good en Guscio Alto van Flexform.

Flexform Feel Good Soft

De Feel Good, een tijdloze klassieker.
Dankzij de compacte omhullende schelp in polyurethaanschuim garandeert Flexform het hoogste comfort. De Feel Good wordt aangeboden in vaste en draaibare variant met een lichtgewicht aluminium onderstel of houten poot. Naast de lounge fauteuil heeft de Feel Good reeks nog een bijpassende poef en eetkamerstoelen.

Guscioalto

Geniet van maximaal comfort met de Guscioalto, een bergère met hoge rugleuning en optionele hoofdsteun. Verkrijgbaar in drie verschillende varianten, de Guscioalto, Guscioalto Soft en Guscioalto Light. Deze laatste heeft een gemakkelijk verwijderbare en wasbare bekleding.

Flexform Romeo, een veelzijdige design sofa

Romeo sofa

Romeo, een veelzijdig zetelsysteem voorzien van het herkenbare – zachte - Flexform comfort. Combineer elementen met diepe of ondiepe zit, hoge en lage rugkussens, met of zonder rolkussen om de gewenste opstelling te creëren. Een knap detail - de dik gevulde kussens worden omlijnd door een prachtige bies. Dankzij de uitgebreide collectie Flexform stoffen en leersoorten past de Romeo in elk interieur.


De Alfred sofa van Mood is met zijn "New Classic" flair en donzen vulling uiterst comfortabel.

Alfred sofa

Deze zitbank is beschikbaar in vrijstaande versie met twee of drie zitplaatsen en biedt dankzij het gebogen hoekelement ook de mogelijkheid om interessante composities te creëren.
Daarnaast is de Alfred sofa van Flexform Mood met zijn "New Classic" flair en zachte donzen vulling uiterst comfortabel.

Groundpiece sofa van Flexform

Groundpiece sofa

De Groundpiece sofa introduceert een ontspannen, nonchalante manier van zitten. Antonio Citterio ontwierp een reeks modulaire sofa elementen met diepe en ondiepe zitting. De sofa wordt aangeboden in drie verschillende vullingen; dons, premium of dacron vulling. Indien u graag meer rug- en neksteun wenst kunnen de royale donzen rugkussens voorzien worden van een rolkussen.
De traditioneel gestoffeerde armleuning werd opnieuw ontworpen en is beschikbaar in stof of leder.

De Tessa fauteuil van Flexform
De Flexform Crono, een comfortabele fauteuil - Project I+Y Interior architecture, Foto Cafeine

© foto Cafeine - I+Y architecture

Fly salontafels en bijzettafels, met top in hout of marmer.

Fly collectie

Fly, een uitgebreide familie van salon- en bijzettafel, consoles, dressoir kasten, lounge- en eettafels. Een knap ontwerp van Antonio Citterio, verkrijgbaar met een top in natuursteen, hout fineer of lak.

Flexform Campiello sofa hoekopstelling.

Campiello sofa

Een veelzijdige sofa op een elegant onderstel met brons, satijn, verchroomd of champagnekleurige afwerking. De uitnodigende zitkussens hebben een kern in drukvast schuim met toplaag in dons. Wie liever een stevig zitcomfort wenst kan kiezen voor de dacron vulling.


Drop sofa van Flexform Mood — elegante praatzetel.

Zetels van onberispelijke kwaliteit

Het familiebedrijf Flexform werd in 1959 opgericht door de gebroeders Gamberti, als ambachtelijke meubelmakerij in het noorden van Italië. Intussen is de onderneming in handen van de derde generatie. De ambachtelijke werkplaats veranderde in een modern ontwerp- en productiecentrum, maar de kwaliteit van Flexform-zetels blijft onberispelijk.

Al meer dan 40 jaar geeft architect-designer Antonio Citterio de collecties van Flexform vorm. En de voorbije jaren werkte het merk regelmatig samen met andere toonaangevende ontwerpers zoals Joe Colombo, Asnago-Vender, Cini Boeri en Rodolfo Bonetto.

Discrete en geraffineerde elegantie in een ongedwongen stijl

De hoofdzetel van Flexform ligt in Meda, een stad net buiten Milaan. Daar gebeurt het hele productieproces - van ontwerp tot eindproduct. Het design staat synoniem voor duurzame en tijdloze topkwaliteit, en voor vakmanschap met oog voor detail.

In de ontwerpen zijn alle proporties tot in de puntjes uitgebalanceerd. En ook op vlak van comfort behoren de zitbanken tot de absolute top. De superieure kwaliteit van stoffen, materialen en afwerkingen zorgen ervoor dat Flexform-meubelen een leven lang mee gaan.

Sofa’s om in weg te dromen

In de multifunctionele moduleerbare sofa’s van Flexform voelt u zich echt thuiskomen. De fijne stoffen en hoogwaardige veren- en donsvulling creëren een uitnodigende warmte en beloven een verrassende zachtheid voor elke individuele gebruiker. De kenmerkende rugkussens zijn voorzien van een rolkussen voor meer rug- en neksteun voor nog meer zitcomfort.

De voorbije jaren breidde Flexform zijn gamma uit. Van de tekentafel van Antonio Citterio en zijn team rolden intussen ook een prachtige reeks fauteuils, salon- en bijzettafels en zelfs buitenmeubelen.

Flexform Mood collectie - een intieme look

Om in te spelen op de vraag naar sobere, verfijnde klassieke meubelen breidde Flexform de collectie uit met Flexform MOOD.
De Mood-collectie is geïnspireerd op retro en art deco meubelen en herinterpreteert traditionele kenmerken met een eigentijdse flair.