Fusiontables Header
fusion tables multifunctionele tafel
Fusiontables New 4
fusion tables pooltafel interieur
Fusiontables New 3

Pooltafel, speeltafel, vergadertafel én eettafel in één

Designfanaten die graag biljart spelen halen hun hart op aan de eigentijdse biljart- en eettafels of vergadertafels van Fusiontables. Deze tafels combineren tijdloos design en technologische innovaties met als resultaat een eet- én biljarttafel met de perfecte verhoudingen op het vlak van horizontaliteit, nauwkeurigheid, elegantie en verfijning.

Rond haar eet- en pooltafel ontwierp designer Saluc ook een collectie bijpassende meubelen zoals stoelen, krukken, zitbanken, verlichting en dressoirs.

Innovatie in design en techniek

Het Belgische Saluc is de wereldwijde nummer één in de productie van hoogwaardige biljartballen, onder de merknaam ARAMITH®. Om tegemoet te komen aan de vraag van haar klanten ontwierp Saluc Fusiontables. Deze pool- en eettafels combineren geavanceerde biljarttechnologie met een verfijnde afwerking.

Zo verhoogt het optionele Easy-Lift-systeem® de tafel van 75 centimeter naar 82,5 centimeter, de officiële hoogte voor een spelletje biljart. De onzichtbare pockets zorgen ervoor dat de pooltafel discreet verborgen blijft tijdens de maaltijd. Wilt u poolen of biljarten na het diner, verwijdert u eenvoudig het driedelige tafelblad.

Fusiontables, garantie voor afwerking van topniveau

Wie een Fusiontable in huis of op kantoor wil halen, kan kiezen uit heel wat verschillende afwerkingen: natuurlijk of vernist hout, een witte of zwarte lak, metaal of een keramische afwerking. Met deze laatste mogelijkheid combineert u de elegantie van hout met de kracht van steen. En wilt u een écht exclusieve tafel, dan is er de Black Label Edition: een perfect zwarte eet- en biljarttafel met een kader in zwart staal, een zwart laken en zwart gehard glazen tafelblad. Er is ook een vintage afwerking verkrijgbaar.

De biljarttafels zelf zijn uitgevoerd in een prachtige ééndelige leisteen, compleet met Simonis-biljartlaken, flat pocket-systeem, netten en stootbanden van uitzonderlijke professionele kwaliteit.

Fusiontables brengt mensen samen rond de tafel, om gezellig te eten of te vergaderen en daarna samen te spelen. Deze tafel wordt een blikvanger in uw interieur of in uw bedrijfsomgeving en biedt alles wat u nodig heeft om onvergetelijke momenten te beleven.