Tv-meubel op maat bij Classo, Gent-Lochristi
Het 505Up systeem van Molteni&C voor maatwerk wandkasten

505 Up systeem

De 505 Up van Molteni is een modulair kastensysteem ontworpen voor de hedendaagse living. Deze wandkast wijkt af van de klassieke boekenkast door zijn oplossingen uit te breiden met tv, display en bar elementen. In de 505 Up Harry’s barkast kan u waardevolle flessen, glazen en karaffen opbergen. Dankzij de display elementen met of zonder led verlichting kan u knappe objecten laten schitteren. Ook uw televisie kan prefect geïntegreerd worden in het 505 Up systeem.

Liever een buffetkast? Geen probleem, dit veelzijdige kastensysteem wordt ontworpen op maat van de bewoner.

Ontdek de verschillende mogelijkheden van de Gregor zetel van Molteni

Molteni Gregor sofa

Een modulair zetelsysteem bestaand uit zachte kussens rustend op een licht onderstel, bekleedt in stof of leder. Ontwerper Vincent Van Duysen speelt met verschillende proporties, gevleugelde armleuningen en een mix van verfijnde materialen die de algehele lichtheid van het ontwerp onderstrepen.

Molteni Walter fauteuil in de Classo showroom
Molteni&C Domino Next salontafel

Domino Next salontafel

Nicola Gallizia ontwikkelt een reeks salontafels, bijzettafels en poefs die in elkaar passen of naast elkaar kunnen worden geplaatst.
De ruime keuze aan materialen zorgt voor een veelzijdige, speelse opstelling in uw interieur.

Ontdek de nieuwe collectie van Molteni&C in de Classo toonzaal
Ontdek de verschillende dressing systemen van Molteni in de Classo showroom
Glissmaster dressing, volledig op maat geconfigureerd door onze interieurarchitecten

Glissmaster

De verschillende dag- en nachtsystemen van Molteni&C herdefiniëren het concept van de op maat gemaakte kast.
Het basisconcept bestaat uit kastelementen in verschillende standaard afmetingen die volledig op maat kunnen worden aangepast.
De indeling, kleur- en materiaalkeuze worden op maat van de klant gekozen.

De Glissmaster is een veelzijdig kastsysteem waarmee Classo de mooiste dressings en inloopkasten - naar persoonlijke behoeften van de klant - creëert.

De Elain, cosy eenzit door Vincent Van Duysen voor Molteni&C
Deze knusse loveseat werd ontworpen door Gio Ponti

D.154.2 fauteuil

Knusse loveseat – een designicoon in de Molteni collectie.
Giovanni “Gio” Ponti was één van de grootste Italiaanse architecten van de twintigste eeuw. De Ponti-fauteuil won in 2016 de prestigieuze Wallpaper Design Award en werd een Molteni&C icoon.

Gregor sofasysteem naar wens te personaliseren
Molteni Password Evolution kastensysteem

Pass-Word

Pass-Word is een kastsysteem voor de hedendaagse woning, ontworpen door Dante Bonuccelli.
Creëer een eindeloos aantal configuraties door open en gesloten elementen, staand of hangend te combineren. Ideaal als tv-meubel of dressoir kast in uw interieur.
Ontdek de verschillende Molteni kastsystemen in de Classo showroom.

Creëer een knappe hoekopstelling met de modulaire Paul sofa van Molteni&C

Paul sofa

De Paul sofa van Molteni - het resultaat van een voortdurend onderzoek naar hedendaags wonen door Vincent Van Duysen. Een collectie lineaire zetels, chaise longues en eilanden met opvallende dubbele naden en een slank doorlopend zitkussen. De royale afmetingen zorgen voor een aangenaam zitcomfort.

Molteni Grid systeem ontworpen door Vincent Van Duysen
Hector systeem van Vincent Van Duysen voor Molteni&C

Hector

De Hector is een modulair boekenrek en multimedia-systeem ontworpen door Vincent Van Duysen.
Dankzij de elegante profielen die aan de muur of tussen vloer-plafond bevestigd worden is de Hector ook uitermate geschikt om middenin de ruimte te plaatsen.
Combineer gesloten kastelementen, legplanken in hout, glas, met of zonder led verlichting om een geslaagde opstelling te configureren.

Het Molteni Hector-systeem is ook verkrijgbaar als dressing.

Het Ovidio bed, een pronkstuk in de slaapkamer

Molteni&C, modern designmeubilair

Angelo Molteni start in 1934 zijn eigen meubelatelier in de Italiaanse provincie Monza e Brianza. Het atelier groeit al snel uit van een ambachtelijke werkplaats naar een fabriek voor meubelen die meer dan 60 mensen tewerkstelt.

In 1955 valt Molteni in de prijzen op de Cantù "Prima mostra selettiva - Concorso internazionale del mobile" met een ontwerp van Zwitsers architect Werner Blaser. De MHC.1 ladekast is met zijn unieke houtverbindingen het eerste moderne meubel die door Molteni&C geproduceerd werd.

In slechts enkele maanden tijd schakelde de productie over van klassiek naar modern designmeubilair dat geschikt was voor massaproductie.
Later breidt de Molteni groep uit met Dada keukens en in 2022 lanceerde de meubelfabrikant een eigen outdoorcollectie.

Vincent Van Duysen bij Molteni&C

Naast succesvolle samenwerkingen met o.a. Gio Ponti, Tobia Scarpa en Jean Nouvel zorgt Belgisch architect Vincent Van Duysen sinds 2016 voor een nieuwe wind als creative director bij Molteni&C. Voor de collectie ontwierp hij zetels, bedden, stoelen, fauteuils en ook keukens.